Over ons

Smartphone Uniek is een jonge marktleider in mobiele accessoires en stijlvolle en doordachte smartphone hoesjes. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en functionele ontwerpen om uw toestel te veranderen in een smartphone om mee te pronken.

Smartphone Uniek heeft ervoor gezorgd dat elk ontwerp is gebouwd om te beschermen, en het specialiseren van jou toestel. Ben jij opzoek naar een telefoon hoes die jou leven makkelijker en beter maakt? Dan hebben wij bijvoorbeeld de Antizwaartekracht  Nanotechnologie telefoon hoesje uitgerust met Nano zuignappen zodat jij je telefoon tegen elke raam,spiegel & heel veel andere vlakke opervlaktes aan kan plakken zodat jij moeiteloos tijdens het zetten van make-up, poetsen van je tanden al jouw favoriete filmpjes kunt kijken. Ook is de anti zwaartekracht telefoon hoesje heel handig voor het maken van groepsselfies of als jij een stilstaande telefoon wilt hebben tijdens et maken van een selfie de mogelijkheden zijn bijna oneindig.  Verder hebben wij nog een breed assortiment aan Luxe/merk hoesjes, flip/portomenee hoesjes, Luminous (glow in the dark ) hoesjes, Marmer hoesjes, draadloze laders/powerbanks, zonne-energie laders/powerbanks & hele leuke telefoon & tablet accessoires uitgerust met de nieuwste technologieën om jou leven makkelijker te makan! 

Naast de aandacht voor detail en een oog voor design zijn alle producten bij Smartphone Uniek gecertificeerd, draadloze opladers, hoesjes en alle accessoires vallen allemaal onder de garanties waar u op kunt rekenen! Deze garantie toont aan dat wij het vertrouwen in onze producten erg hoog nemen om ons klanten ten alle tijden tevreden te kunnen stellen en een langere termijn relatie met ze te ontwikkelen, uiteraard staat ons klantenserviceteam 7 dagen per week klaar om u te woord te kunnen staan bij vragen.

 

Vanwege een overvloed aan bestellingen is de verwachte levertijd iets langer dan u gewend bent de levertijd bedraagt 5 tot 8 werkdagen.